Arbejdsgiver

HR og Rekruttering til landbrug

I Agri Nord HR og Rekruttering tilbyder vi rekruttering af medarbejdere og rådgivning inden for emnerne ansættelsesforhold, løn, kontrakter, arbejds- og opholdstilladelser og personaleledelse herunder afholdelse af MUS og ansættelsessamtaler.

Derudover har vi et særligt specialområde i forhold til ansættelse af udenlandske medarbejdere fx rekruttering, særlige regler, sprogundervisning, tolkebistand og kulturelle forhold.

Vores team har eksisteret siden 2011 og vi kan hjælpe din virksomhed med stort set alt vedrørende ledelse og medarbejdere. Det kan være alt lige fra hjælp til kontrakter, skat, arbejdsmiljø, medarbejderforhold og personlig ledelsesudvikling til coaching og konflikthåndtering.

Log ind og se kandidater


Produkter

Danskundervisning

Rekruttering

DISC-analyse af dine medarbejdere

Firmaaftale - ordnede forhold for dine medarbejdere

HR- og arbejdsmarkedsprojekter


Medarbejdere / Employees

Christina Guldbæk

 

Christina Guldbæk
+45 9635 1316
chg@agrinord.dk

Jan Sølver Svendsen

 

Jan Sølver Svendsen
+45 96 35 1315
jss@agrinord.dk

Ulla Markvard

 

Ulla Markvard
+45 9635 1313
umc@agrinord.dk

Vittus Bernlow

 

Vittus Bernlow
+45 9635 1310
vib@agrinord.dk

Oana Chirila

 

Oana Chirila (freelance)
+45 2053 7131
ansat@agrinord.dk

 

Vilkår og betingelser

Opdatering gældende fra 01.01.2017

Agri Nord kan hjælpe dig med at finde den nye medarbejder til din bedrift. Prisen for rekrutteringen dækker en lang række udgifter, og sammenlignet med andre rekrutteringsfirmaer i landbruget, tager vi faktisk under halv pris.

Vi lader blot arbejdsgiveren og ikke arbejdstageren betale for rekrutteringsopgaven – for det mener vi, er den etisk rigtige måde at gøre det på. Vi engagerer os i vores rekrutteringsarbejde. Samtidig har vi en konkret viden om landbruget og de kompetencer, som oftest kræves af nye medarbejdere og hvordan de kommer godt ind i deres stilling og det danske samfund.

Det får du for pengene
Efter at du har ringet til os, og vi er blevet enige om, hvilken type kandidat du søger til din bedrift, går vi i gang med at lede efter den rigtige i vores database og slår stillingen op på vores Facebook side eller på andre relevante jobsider på internettet.

Du skal være opmærksom på at vi normalt skal bruge 1 måned fra opstart til afslutning for finde din nye medarbejder. 

Dansk og udenlandsk arbejdskraft
Vi kan tilbyde danske og udenlandske medarbejdere med og uden erfaring. Vi har både kandidater i og udenfor EU. Vi kan desuden hjælpe med at finde elever, der kan tage landmandsuddannelse her i Danmark.

1) Video/telefonisk samtale
Når vi har fundet et par kandidater, som vi vurderer, passer til dine behov, holder vi en jobsamtale med dem via videochat eller over telefonen. Her bedømmer vi bl.a. deres erhvervserfaring og motivation og deres engelsk-kundskaber (hvis det drejer sig om en udenlandsk medarbejder - vi sender kun de kandidater videre, som klarer sig godt sprogligt).

Ved hasterekrutteringer med kandidater som kan påbegynde stillingen hurtigst muligt, og ikke har de ønskede sproglige færdigheder, oplyser vi dette til arbejdsgiveren pr. mail. Herefter må det være optil arbejdsgiveren, at vurderer om kandidaterne stadig er i betragtning til stillingen. Vi sætter desuden kandidaterne ind i, hvad det vil sige at arbejde i dansk landbrug, så de ikke får et chok, når de kommer til Danmark De får bl.a. video-links om moderne landbrug tilsendt pr mail før interviewet og intervieweren tager udgangspunkt i disse. 

2) Kandidaterne ses igennem
Efter at vi har interviewet de potentielle kandidater, gør vi dem synlige på din profil på agrinord.dk. Det er nu meningen, at du skal klikke dig ind, læse deres CV’er igennem og vælge den medarbejder ud, som du synes bedst om.

3) Kontakt formidles
Når du har valgt din fremtidige medarbejder, sender vi information om jobbet til ham/hende. Vi sender information om: løn, husleje, jobbeskrivelse. Og vi beder din nye medarbejder om at kontakte dig. Medarbejderen vender tilbage til os, når han/hun har været i kontakt med dig.

4) Ny medarbejder kommer til Danmark
Når den nye medarbejder er startet, hjælper vi gerne med forskellige dokumenter. Vi ringer dig op efter ca. 3 uger og lever medarbejderen ikke op til dine forventninger indenfor den første måned, finder vi en ny til dig uden beregning.

Priser:

Pakke 1: 
Rekruttering af ny medarbejder Pris kr. 4.995,-  +moms

Pakke 2:
Erfaren medarbejder
 (kan arbejde selvstændigt i den enkelte afdeling, men har ikke noget ledelsesmæssigt ansvar) eller mellemleder (kan arbejde selvstændigt i den enkelte afdeling og har et ledelsesmæssigt ansvar):

Vi følger op på tidligere arbejdsgiver referencer samt foretager interview, kandidaten tildeles dit personlige login til vores database = 7.500,- + moms

OBS! Du skal være opmærksom på at når vi først har påbegyndt et rekrutteringsforløb med dig, fx opslag af stillingsannonce og søgen efter kandidater, vil vi opkræve 2995 kr. af dig – også selvom du afbryder processen, fordi du i mellemtiden selv har fundet en kandidat til jobbet.

Driftsleder (Kan være arbejdende driftsleder eller den daglige leder. Opgaver omhandler bl.a. budgetter, nøgletal, personalemæssigt ansvar, driftsresultater ovs.):

Vi aftaler et formøde på vores kontor eller ude på din bedrift, hvor vi lægger en plan for rekrutteringsprocessen, så den skræddersyes til dine behov og ønsker.

Vi følger op på tidligere arbejdsgiver referencer samt foretager interview. Der laves personlig DISC-profil på kandidaten og denne gives feedback herpå. Kandidaten tildeles dit personlige login til vores database = 10.000,- ved ansættelse + forbrugt tid (870,- pr. time).

Det kan være en meget omfattende proces at finde den rigtige medarbejder til en stilling. Der kan være situationer på arbejdsmarkedet hvor der dannes flaskehals og vi kan have problemer med at finde potentielle kandidater. Samtidig kan det også ske at arbejdsgiver eller kandidat, ønsker at stoppe rekrutteringen. I det tilfælde forbeholder vi os retten til at fakturere for faktisk tid brugt på opgaven, hvor timesatsen er 870,-/time. 

Hasteopgaver
Normalt behøver vi 1 måned til at finde kandidaterne og til arbejdet med at foretage interviews og indhentning af andre oplysninger før kandidaten tildeles dit login. I tilfælde hvor opgave haster mere en normalt, forbeholder vi os retten til at fakturere for brugt tid, hvilket omfatter brugt tid til opgaven i forhold til vores gældende timelønssats på 870,- Dette gælder uanset om vi finder medarbejderen eller ej. 

Efter medarbejderens ankomst
Vær indstillet på at der går tid, før den nye medarbejder vænner sig til at arbejde i dansk landbrug. Der er store kulturforskelle mellem danskere og østeuropæere.

Østeuropæere er stabil arbejdskraft. De har som regel ingen sygedage, for de er kommet til Danmark for at arbejde. Vi oplever dog tit, at der opstår kommunikationsvanskeligheder – og det skyldes især de mentalitetsforskelle, der er mellem danskere og østeuropæere.

I Østeuropa er man vant til at nikke, når chefen kommer. Man stiller ikke spørgsmål. Forstår den østeuropæiske medarbejder ikke, hvad du siger, stiller han/hun ofte ikke spørgsmål, men gør det, han/hun tror du sagde. De er simpelthen vant til, at arbejdsgiveren har en helt anden autoritet. Husk at være opmærksom på det.

Opstår der vanskeligheder, har vi eksperter i østeuropæisk kultur, som kan komme ud og hjælpe med at få det hele til at fungere. Vi er ude på mange gårde og kender de problemer, der kan opstå, og vi bruger gerne vores erfaring til at hjælpe dig.

Yderligere hjælp
Når nye medarbejdere bliver ansat, er der en lang række praktiske ting, som skal på plads.
Din nye medarbejder skal have en kontrakt, et sygesikringsbevis, et skattekort og skal tilmeldes lønservice. Vi løser alle disse opgaver og mere til. Vi er også behjælpelige med uddannelsesaftaler. 

Har du brug for hjælp til at få alt dette på plads, så giv os et ring og få et tilbud herpå.