JOB

Er du en dynamisk og dygtig medarbejder med flair for samarbejde og har du en personlighed, der kan bidrage til den gode stemning, er det måske lige dig vi søger.

Agri Nord er en af landets største landboforeninger og vi er en virksomhed i kraftig udvikling.

Agri Nords rådgivning kommer hele vejen rundt om landbruget og har rådgivningsafdelinger inden for alle grene i en moderne og samarbejdsorienteret centerstruktur, ligesom vi er helt opdaterede på den nyeste forskning, blandt andet gennem vores samarbejde med Videncenter for Landbrug.

Vores produkt er den rådgivning vores medarbejdere yder, derfor gør vi meget ud af at udfordre, udvikle og efteruddanne alle faggrupper.

Vi ansætter løbende medarbejdere til både faste stillinger og elevstillinger inden for blandt andet Cand.agro, Cand.oecon, Cand.merc, økonomikonsulenter og økonomi-/revisorassistenter. Men har du en anden uddannelse og en helt unik ide, så hører vi også gerne fra dig. Forudgående kendskab til landbrug er ikke en forudsætning.

Send os en motiveret ansøgning, der beskriver hvorfor det er dig vi skal ansætte, og hvorfor du ønsker at arbejde i Agri Nord.

Din ansøgning modtages af personalekonsulenten som i samråd med chefkonsulenten for den faggren ansøgerens kvalifikationer retter sig mod, tager stilling til, om der er mulighed for ansættelse.

Såfremt vi ikke ser et behov for ansættelse på tidspunktet du søger, gemmer vi ansøgningen i op til 6 måneder, med henblik på eventuelt at vende tilbage til dig på et senere tidspunkt.

Du vil hurtigst muligt og senest 14 dage efter, vi har modtaget ansøgningen, få svar på, hvorvidt vi ser en mulighed for ansættelse.
 

Uopfordrede ansøgninger sendes til:

Agri Nord
Hobrovej 437
9200 Aalborg SV

uopfordret@agrinord.dk