Miljørådgivning

Agri Nord miljørådgivning
 

Natur- og miljørådgivning der skaber værdi 

Natur- og miljørådgivningen i Agri Nord tilbyder fulline rådgivning til hobby- og produktionslandbrug i hele landet. 

Vi er en af landets største miljøafdelinger, og har mange års erfaring med natur- og miljørådgivning samt de udfordringer landmænd oplever i forbindelse med miljøspørgsmål. 

Vi rådgiver indenfor alle dyretyper og har særlige kompetencer indenfor §3, mink og husdyrgodkendelsesloven. Specielt samspillet mellem vores biologer, miljøkonsulenter og medarbejderne ved de lokale kommuner er et aktiv i husdyrsager, og har hjulpet os med at opnå gode resultater for vores kunder. Vi arbejder ud fra mantraet om at at finde den løsning som giver dig det bedste resultat til de færrest mulige omkostninger.
 
Miljøet - den væsentligste parameter i forhold til regulering af husdyrbrug 
Uanset om du har 3 eller 3.000 dyreenheder kan Agri Nords Natur- og miljørådgivning servicere dine behov og ønsker. Blandt andet ved at forklare og videreformidle hvad du har brug for til myndigheder og samarbejdspartnere.  

Vi tilbyder bl.a. rådgivning indenfor:


Mangler du hjælp til en miljøudfordring, som ikke findes her på listen, er du velkommen til at ringe til os – så finder vi en løsning i fælleskab.

Kontakt vores natur- og miljøkonsulenter – få et bud på hvad der præcis kan gøres i dit tilfælde og lad os få det til at ske.