Minkrådgivning

Vi tilbyder rådgivning indenfor:

Natur og miljø:
Miljøgodkendelser og tilladelser, anmeldelser, gylleaftaler, miljøteknologi, naturrådgivning, miljøstrategi.

Økonomi:
Skatteoptimering/-regnskab, årsrapport, analyse og benchmarking, nulpunktsberegning. Budgettering, nudrift og udvidelse, budgetopfølgning, prognose .

Strategisk rådgivning:
Farmråd, gårdråd for minkproducenter, strategisk sparring.

Planteavl:
Gødningsregnskab, markplan og EU ansøgning, gødningskorrektion.

HR:
Rekruttering, medarbejdersamtaler og personalemøder, ansættelseskontrakter.
 

 Hent produktark om Minkrådgivning

Minkteamet

Vittus Bernlow

Jørgen Cæsar - tlf. 9635 1233 - jcj@agrinord.dk 
Virksomhedsrådgiver Jørgen Cæsar har mange års erfaring med driftsøkonomi og virksomhedsrådgivning til nordjyske minkproducenter. Arbejdsopgaverne spænder fra årlig budgetlægning og produktionsanalyse til ”farmråd”, sparring på strategiske beslutninger og vurdering i helikopterhøjde. Rådgivning ydes gerne i tæt samarbejde med økonomikonsulenter og faglige rådgivere for at sikre 360 graders rådgivning.


Malene Steen Lagergaard - tlf. 9635 1255 - msl@agrinord.dk
Økonomikonsulent Malene Steen Lagergaard har 20 års erfaring indenfor landbrugsrådgivning. Malene har arbejdet meget med skatteregnskaber og årsrapporter og har haft en del minkkunder gennem årene.

Lene Ludvig - tlf. 9635 1264 - llv@agrinord.dk
Økonomikonsulent og revisor Lene Ludvig har mange års erfaring indenfor økonomirådgivning. Lene har stort fokus på den driftsøkonomiske side og analyse af minkregnskaber. Ligeledes har hun stor faglig indsigt i foder til mink og mink branchen som helhed. Lene vil derfor kunne biddrage med individuel målrettet værdiskabende rådgivning rettet den enkelte minkavler.   

Tina Madsen - tlf. 9635 1194 - tim@agrinord.dk
Miljøkonsulent Tina Madsen har 14 års erfaring med udarbejdelse af miljøgodkendelser til mink- og andre husdyrbrug. Derudover kender Tina reglerne for markplanlægning, hvorfor hun kan give en helhedsorienteret rådgivning både i farmen men også i forhold til udbringningsarealer. 

 
Lasse Skov Rodkjær

        Lasse Skov Rodkjær - tlf. 9635 1154 - lro@agrinord.dk
       
Planteavlskonsulent

 

      Vittus Bernlow - tlf. 9635 1310 - vib@agrinord.dk
      HR, Rekruttering og Lønservice