Agri Farm Day

Kom og se spændende og aktuelle markforsøg, og hør hvilke sorter der giver bedst udbytte. I år sætter vi fokus på fremtidens gødskning og præcisionsjordbrug.
Agri Farm Day

Hvornår

11. juni 2024    
15:00 - 21:00

Hvor

Agri Nords forsøgsmarker
Christianshøj 25, Klarup, 9270
Kort utilgængelig

Agri Farm Day

En dag med masser af inspiration, viden og konkurrencer

11. juni inviteres alle med interesse for planteavl til Christianshøj ved Klarup. Arrangørerne af Agri Farm Day er klar med et stort og varieret program for dagen, hvis tema er: Fremtidens Gødning.

Præcisionsjordbrug, biostimulanter i korn og proteinafgrøder. Det er nogle af overskrifterne i programmet for Agri Farm Day, der finder sted den 11. juni på og ved forsøgsmarken, Christianshøj 25 ved Klarup øst for Aalborg.

Dagen begynder klokken 15, og herefter er der start på rundvisning i forsøgsmarken hvert kvarter frem til klokken 19. Man kan vælge at komme på en hvedetur eller en rapstur, og hver gruppe har sin egen guide, der sørger for, at alle kommer rundt og hører de relevante indlæg fra fagpersonerne i løbet af den time, som rundvisningen varer.

Rundt om i forsøgsmarken kan de besøgende møde planteavlskonsulenter fra Agri Nord, Mollerup Mølle og DLG – de tre virksomheder, der står bag arrangementet.

På dagen kan man også få høste viden fra planteforædlere, kemifirmaer, gødningsproducenter og maskinhandlere. I forsøgsmarken er der også sået proteinafgrøder som ærter, hestebønner, linser og raps.

På Agri Farm Day kan de besøgende opleve, at konkurrence, underholdning og nyttig viden går op i en højere enhed, når hvedekampen begynder. Otte deltagere dyster, hvor det handler om at gøde og sprøjte vinterhvede økonomisk mest optimalt.

Oplevelserne på Agri Farm Day strækker sig over seks timer, og naturligvis er der mulighed for at stille sin sult med en grillpølse hen på eftermiddagen.

Programoversigt kommer senere.